Zaken doen met Synergist

Mail: sales@synergist.nl
Bel: 010-2709182

Synergist BV is een gecertificeerde en gespecialiseerde Exact Software partner, die met veel kennis en zorg Exact en vooral Synergy oplossingen implementeert. Synergist BV is onderdeel van de MOVE-IT Groep BV, een groep met bedrijven die diverse gebruiksvriendelijke en flexibele standaard software levert.

Synergist BV is gespecialiseerd in het leveren van Exact oplossingen (koop of huur, gehost bij ons of bij u). Indien u volledig ontzorgd wilt worden, dan kunt u Exact software bij ons in de cloud plaatsen. In ons veilige datacenter wordt uw software voor u beheerd en ondersteund.

Wij geloven in het leveren van meetbare kwaliteit en tastbare meerwaarde. Daarom bieden wij u alleen producten die écht toegevoegde waarde hebben qua functionaliteit, flexibiliteit maar bovenal gebruikersgemak. Dit natuurlijk in combinatie met onze klant- en servicegerichte aanpak die concreet betekent dat wij tijd én aandacht hebben voor u! Op basis van gestandaardiseerde producten en diensten bieden wij de perfecte oplossingen voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen, waar mogelijk via de laatste technieken.

compass