Proces optimaliseren?

In uw zoektocht naar een passende softwareoplossing heeft u bepaalde eisen en wensen waar de software aan dient te voldoen. Voor Synergist is dit ook het uitgangspunt om u een passend werkende oplossing te bieden. Onze aanpak is eenduidig: eerst luisteren naar u en dan demonstreren hetgeen het beste bij u past. Onderstaand onze portfolio. 

Afspraak maken? klik hier!

Exact Synergy

Synergy stroomlijnt uw CRM- HRM en PSA bedrijfsprocessen. Afdelingen gaan beter samen werken en alle communicatie (w.o. mail en app) worden voor iedereen beschikbaar. 

Lees meer

Exact Globe

Globe is ERP pakket voor het MKB vanuit Exact. Globe is modulair uitbreidbaar ook met gebruikers en administraties.

Lees meer

Scan Sys

De marktleider op het gebied van geautomatiseerde verwerking van uw inkoopfacturen, verkoopfacturen & documentstromen: scan, herken en fiatteren. 

Lees meer

Xelion

Xelion is in de hosted VOIP telefonieoplossing uit de cloud. Xelion gekoppeld aan Exact Synergy CRM betekent gemak voor uw medewerkers en maximale herkenning van uw relaties. 

Lees meer

Sumatra

Sumatra levert innovatieve Operational Intelligence en biedt bedrijven en organisaties, makkelijk te gebruiken operationale informatievoorziening. 

Lees meer

Koppelingen

De oplossingen die wij bieden zijn standaard te koppelen aan elkaar. Maar we bieden meer via andere koppelingen w.o. die met Visma AccountView. 

Lees meer
compass