Overname door It's Us BV per 1 september 2023

 

Adres: Frans Zieglerstraat 2, 1087 HN AMSTERDAM

Telefoon: 020 -5605900

Na een periode van zorgvuldige overweging en planning ben ik verheugd mede te delen dat Synergist BV per 1 september as wordt overgenomen door It’s Us B.V.
Deze strategische overname biedt Synergist de mogelijkheid om haar diensten verder uit te breiden, haar productportfolio te verrijken en de kwaliteit van de dienstverlening aan jou als zeer gewaardeerde klant verder te verhogen.

Wat betekent dit voor jou?
Continuïteit van Dienstverlening: je kan blijven rekenen op de vertrouwde service en kwaliteit die je van ons gewend bent. Alle bestaande overeenkomsten (inclusief hosting), voorwaarden en contactpunten blijven onveranderd.
Uitgebreide Resources: met de kracht van It’s Us achter Synergist, krijg je toegang tot een breder scala aan producten/diensten en expertise. It’s Us is Exact Gold partner, is meervoudig ISO gecertificeerd en heeft meer dan twintig jaar ervaring in het automatiseren van bedrijfsprocessen en alles wat daarbij komt kijken.
Persoonlijk Contact: Email blijft gelijk (sales@synergist.nl) als ook Philip Scheres philip@synergist.nl). Philip is en wordt jullie primaire aanspreekpunt. Je kunt dus rekenen op de persoonlijke benadering en toewijding die je van Synergist gewend bent. Natuurlijk kan je nu ook It’s Us direct benaderen.
Adres verandering: Synergist BV verandert wel qua adres en telefoonnummer:
Frans Zieglerstraat 2
1087 HN AMSTERDAM
020 -5605900

Ik ben enthousiast over de kansen die deze overname biedt en zie een mooie succesvolle toekomst in het verschiet voor Synergist..

Met vriendelijke groet,

Petra de Mol
MOVE-IT GROEP BV

compass