Over uw privacy bij Synergist (AVG/GDPR)

Synergist heeft uw privacy hoog in haar vaandel staan. Meer weten over onze privacy statement of onze standaard verwerkersovereenkomst willen ontvangen?

Uw organisatie heeft te maken met persoonsgegevens, zoals namen en e-mailadressen van uw relaties (klanten/leveranciers), maar ook (persoons)gegevens van uw eigen medewerkers. Met het invoeren van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) krijgt uw organisatie een grotere verantwoordelijkheid in het informeren over en voorkomen van misbruik. Per vrijdag 25 mei 2018 is de AVG van toepassing, waarmee de privacy wetgeving centraal geregeld is voor de gehele Europese Unie.

Nieuw Privacy Statement
Synergist is al geruime tijd bezig om haar bedrijfsvoering aan te passen, zodat ook wij voldoen aan deze nieuwe wetgeving. In onze nieuwe privacy statement op onze website leest u over de gegevens die wij van u verzamelen, met welke doeleinden wij die gebruiken en hoe u kunt vragen deze te verwijderen.

Verwerkersovereenkomst aan te vragen
Tevens hebben wij voor u een verwerkersovereenkomst opgesteld (klik hier om deze te bekijken), zoals eServiceware deze hanteert. U kunt deze door ons reeds ondergetekende verwerkersovereenkomst op naam bij ons aanvragen via deze link.

compass